Ons aanbod

Ontdek onze veelzijdige aanbodopties die perfect passen bij uw behoeften. We bieden drie soorten arrangementen aan: Boxen, Recepties en Evenementen – alles op maat gemaakt!

Boxen

Of het nu gaat om Afterworkboxen, Verjaardagen of Zomerboxen, bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt. We passen ons aan jouw wensen aan en leveren maatwerk van de bovenste plank!

Receptie

Kies uit onze drie opties, elk met een toenemend niveau van verwennerij. Een samenstelling op maat behoort natuurlijk ook steeds tot de mogelijkheden.

  • Brons: Verfrissende frisdranken, water, smakelijke versnaperingen, glazen en vakkundige bediening.
  • Zilver: Een stapje verder met een toevoeging van bier en wijn aan het bronzen pakket, naast de andere heerlijkheden.
  • Goud: De ultieme ervaring met een sprankelende toevoeging van cava boven op het zilveren pakket, samen met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd.

Evenementen

Van smakelijke broodjes en wraps tot sfeervolle foodtrucks, BBQ’s, tapasschotels, aperohapjes, pastabuffetten, Chinees buffet en zelfs verrukkelijke dessertjes – bij ons vind je alles. Wij geloven dat de klant koning is en James staat klaar om aan al jullie wensen te voldoen.

Sluit je aan bij de vele bedrijven die al de perfecte partner hebben gevonden in James voor hun evenementen. Wij voelen ons altijd verantwoordelijk voor het leveren van een hoogwaardige service – we doen niet aan half werk.

Of je nu een klassieke receptie, een sfeervolle BBQ, een snelle lunch of een grootschalig walking dinner of personeelsfeest wilt, wij hebben het allemaal in huis. Laat ons je verwachtingen overtreffen!